Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se u subotu 27.05.2023. godine održati treći po redu Festival "Zdrav Život".

 

Ovim putem pozivamo sve koji su zainteresovani da izlažu i prezentuju svoje proizvode i rad na Festvivalu urade prijavu.

 

POZIV IZLAGAČIMA

 

Dragi prijatelji/kolege,

Ovim putem pozivamo Vas da uzmete učešće na 3. Festivalu „Zdrav Život“ povodom jubileja, 35 godina od osnivanja udruženja, koji će se održati 27.05.2023. godine. Dođite da se družimo, razmenjujemo znanje i osmehe pod otvorenim nebom u Plankovom parku Kulturnog centra Zrenjanina.

 

Udruženje Zdrav Život je osnovano 1988. godine u Zrenjaninu kao prvo u Srbiji tog tipa. Osnovna delatnost udruženja je edukativna tj. organizovanje predavanja i kurseva u cilju unapređenja svih aspekata zdravlja ljudi.

 

Kao krunu tridesetogodišnjeg postojanja i uspešnog delovanja, udruženje je 2018. godine, pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina, organizovalo prvi Festival Zdrav život. Nakon uspešno realizovanog prvog festivala, 2019. godine je održan i drugi sa većim brojem učesnika, kako iz zemlje tako i iz inostranstva ali i sa većim brojem posetilaca (oko 2000 ljudi).

 

Festival je osmišljen da bi posetiocima prvenstveno omogućio da se edukuju kako o konvcencionalnim tako i o alternativnim pristupima očuvanja i unapređenja fizičkog, mentalnog i duhovnog blagostanja kao i životne sredine.  Pored toga, organizovane su i interaktivne radionice na otvorenom na kojima se mogu steći praktična znanja i oprobati se u raznim fizičkim aktivnostima. Osim predavanja, posetioci se mogu edukovati i na štandovima učesnika.

 

Festival je namenjen svim starosnim grupama sa posebnim sadržajem i radionicama prilagođenim deci. 

 

Sva predavanje, radionice i vežbanje na Festivalu su besplatni za sve posetioce.

Pozivamo vas da uzmete učešće na Festivalu kao izlagač na štatandu. Na štadnovima možete prezetnovati svoje proizvode (usluge), razmenjivati informacije sa posetiocima i naravno prodavati izložene proizvode.

 

Ideja organizatora Festivala je da se na njemu prezentuje po jedan proizvođač iz određene oblasti kako bi bila što različitija ponuda  proizvoda i usluga. Iz tog razloga molimo Vas da se što pre prijavite, kako bi rezervisali mesto na Festivalu, putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona 062/1841641 i dobiti dodatne informacije.

 

Učešće na festivalu je na bazi donacije. Ukoliko želite da pomognete realizaciji festivala svoje donacije možete uplatiti na tekući račun Udruženja koda Banke Intesa: 160-127978-68. Molimo Vas da uplate izvršite blagovremeno kako bismo iskoristili sredstva za realizaciju festivala.

 

Ovde možete pogledati video sa prošlog festivala: FESTIVAL, a na ovom linku reportažu SANTOS RTV Zrenjanin sa predhodnog Festivala: REPORTAŽA

 

Sve dodatne inforamcije možete dobiti putem telefona i naših mreža.

Telefon: 062/1841641

www.zdravzivot.org.rs

Facebook strana

Instagram profil

Email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Srdačan pozdrav,
Tim Festivala Zdrav život

 

 


 

 

 

 
Podelite sa drugima