17. novembra od 13 do 16h održaće se kreativna radionica na kojoj ćemo izeđu ostalog i plesti mreže za talismane.

Prijava je obavezna na 062/184 16 41 ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na našoj fb stranici.

Cena 1500 dinara.

Za radionicu je potrebno pripremiti lične kristale (ukoliko želite možete i na radionici kupiti kristale koji vam se dopadnu), svesku i olovku.

Priče o kristalima sežu do samih početaka zapisane istorije i otkrivaju dugu tradiciju čarobnih artefakata koje su kristili veliki moćnici, sveštenstvo, vladari, ali i običan narod za poboljšanje sreće ili blagostanja, kao i za pomoć pri različitim zdravstvenim tegobama.

Istorija talismana i amajlija, koje su napravili alhemičari, sveštenici, šamani, magovi i vidari seže unazad do prvih pisanih podataka.

Čak je i Plinije u 1. veku pisao o nekim od njihovih primena i da pesme i epovi iz davne istorije oslikavaju bogat obrazac upotrebe talismana, amajlija i eliksira na bazi kristala.

U pisanim spisima Alberta Magnusa iz 13. veka možemo čitati o detaljima upotrebe minerala i biljaka za zaštitu i zdravlje. Kroz istoriju, lekovite, zaštitne i divinacijske moći pripisivane su dragocenim kristalima. Zapisi gotovo svih zapadnih i istočnih civilizacija pružaju opsežne izveštaje o upotrebi svih vrsta kristalnih talismana za upotrebu.

Na ovoj autorskoj radionici pokazaću vam kako da ostvarite svoje ciljeve i budete usmereni na ono što vam je najvažnije. Kako? Naučićemo da izaberemo svoj amulet i talisman, prilagodimo ga svakodnevnom nošenju, budno pazeći na njega i stvarajući živu vezu sa njim.

Dođite da se družimo i uživamo u igri koja donosi drugačiji pogled na svet i aktivira blagostanje.

Radionicu vodi Ljiljana Filipović, međunarodno sertifikovani kristaloterapeut.

 

 

Podelite sa drugima