U decembru organizujemo školu kristaloterapije u dva nivoa. Učimo ličnu primenu kistala. 

Prvi nivo će se održati 22.12.2019.

Prijava je obavezna.

Više informacija na 062/184 16 41 ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na našoj fb stranici.

Priče o kristalima sežu do samih početaka zapisane istorije i otkrivaju dugu tradiciju čarobnih artefakata koje su kristili veliki moćnici, sveštenstvo, vladari, ali i običan narod za poboljšanje sreće ili blagostanja, kao i za pomoć pri različitim zdravstvenim tegobama.

Istorija talismana i amajlija, koje su napravili alhemičari, sveštenici, šamani, magovi i vidari seže unazad do prvih pisanih podataka.

Čak je i Plinije u 1. veku pisao o nekim od njihovih primena i da pesme i epovi iz davne istorije oslikavaju bogat obrazac upotrebe talismana, amajlija i eliksira na bazi kristala.

U pisanim spisima Alberta Magnusa iz 13. veka možemo čitati o detaljima upotrebe minerala i biljaka za zaštitu i zdravlje. Kroz istoriju, lekovite, zaštitne i divinacijske moći pripisivane su dragocenim kristalima. Zapisi gotovo svih zapadnih i istočnih civilizacija pružaju opsežne izveštaje o upotrebi svih vrsta kristalnih talismana za upotrebu.

Dođite da se družimo i uživamo u igri koja donosi drugačiji pogled na svet i aktivira blagostanje.

Školu vodi Ljiljana Filipović, međunarodno sertifikovani kristaloterapeut.

 

 

Podelite sa drugima