Dragi prijatelji/kolege,

Otvoren je konkurs za učešće na 3. Festivalu Zdrav život, koji će se održati u Zrenjaninu od 30 do 31. maja 2020. godine.

Prijave traju do 23. marta tekuće godine.

 

Pozivamo Vas da se poslednjeg vikenda u maju družimo, razmenjujemo znanje i osmehe pod otvorenim nebom u Plankovom parku Kulturnog centra Zrenjanina.

Udruženje Zdrav Život je osnovano 1988. godine u Zrenjaninu kao prvo u Srbiji tog tipa. Osnovna delatnost udruženja je edukativna tj. organizovanje predavanja i kurseva u cilju unapređenja svih aspekata zdravlja ljudi.

Kao krunu tridesetogodišnjeg postojanja i uspešnog delovanja, udruženje je 2018. godine, pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina, organizovalo prvi Festival Zdrav život. Nakon uspešno realizovanog prvog festivala, 2019. godine je održan i drugi sa većim brojem učesnika, kako iz zemlje tako i iz inostranstva ali i sa većim brojem posetilaca (oko 2000 ljudi).

Festival je osmišljen da bi posetiocima prvenstveno omogućio da se edukuju kako o konvcencionalnim tako i o alternativnim pristupima očuvanja i unapređenja fizičkog, mentalnog i duhovnog blagostanja kao i životne sredine. Pored toga, organizovane su i interaktivne radionice na otvorenom na kojima se mogu steći praktična znanja i oprobati se u raznim fizičkim aktivnostima. Osim predavanja, posetioci se mogu edukovati i na štandovima učesnika.

Festival je namenjen svim starosnim grupama sa posebnim sadržajem i radionicama prilagođenim deci.

Svi sadržaji na festivalu su besplatni za posetioce.

Učešće na festivalu je na bazi donacije. Ukoliko želite da pomognete realizaciji festivala svoje donacije možete uplatiti na tekući račun: 160-127978-68 ili putem PostNet uplata. Molimo Vas da uplate izvršite blagovremeno kako bismo iskoristili sredstva za realizaciju festivala.

Na festivalu možete učestvovati na sledeće načine:

- kao IZLAGAČ NA ŠTANDU

Na štandu možete slobodno prezentovati svoje tehnike, razmenjivati informacije sa posetiocima i izložiti robu za prodaju.

- VODITI RADIONICU:

- Interaktivna radionica za odrasle (u trajanju od jednog sata)

- Sportske radionice (u trajanju od jednog sata)

- Radionica za decu (u trajanju od 45 minuta)

Ukoliko učestvujete u svojstvu izlagača na štandu to ne isključuje mogućnost vođenja radionica i obrnuto. Molimo Vas da blagovremeno pošaljete predlog programa kojim biste se predstavili na festivalu.

NA FESTIVALU MOŽE UČESTVOVATI SAMO PO JEDAN PREDSTAVNIK SVAKE OBLASTI KOJI SE OBAVEZUJE NA UČEŠĆE OBA DANA FESTIVALA.

Pogledajte video i doživite deo atmosfere sa prethodnih festivala.

Ako poznajete nekog ko deli našu viziju i ljubav prema prirodi, a raspoložen je da podeli svoje znanje i osmeh, molimo Vas da mu ovaj poziv prosledite.

Dobrodošli, 
Tim Festivala Zdrav život


Podelite sa drugima