Zdrav život vas poziva na novo druženje sa Anikom Petrović i magičnim zvucima gonga.

Uoči nastupajućih praznika pružamo vam priliku da se prepustite talasima zvuka gonga, opustite i zaplovite vibracijama koje okrepljuju duh i telo.

Pretpraznična gong kupka će se održati u Zrenjaninu, u nedelju, 3. decembra, u dva termina: prvi termin: 17:00 - 18:00 h, a drugi: 19:00 - 20:00 h.

Veoma efektne uticaje zvučnog doživljaja uz Gongove svako će doživeti na svoj individualan način u zavisnosti od osetljivosti slušalaca. Uz uvod kako da osluškujete i slušate a ne samo čujete, imaćete mogućnost da osetite potpuno neobično i neopisivo stanje ako dozvolite sebi da sa lutajućih misli ponovo usmerite pažnju na zvuke. O magiji koja se dešava samo slušajuci zvukove raznih instrumenata koji vas uljuljkavaju u svet sna, iskustva su iako svi slušaju iste instrumente toliko jedinstvena da se mogu već sa samo jednog gong putovanja napisati romani. Zašto je tako izuzetno, dodjite da se sami uverite bez prethodno pokupljenih koncepata sa internet objava. Očekujem vas sa radošću, Anika.

Na kupkama se pored gongova koriste razni instrumenti koji su se koristili u mnogim civilizacijama, koji se koriste i danas širom sveta. Drevne tradicije su prenosile znanje o korišćenju zvuka, glasa i instrumenata u harmonizaciji i lečenju telesnih i duševnih disharmoničnih stanja.

🔶 Preporučujemo Vam:

• Obucite se u udobnu odeću kako biste se lagodno osećali za tih sat vremena dok ležite

• Ponesite vreću za spavanje - da ne šuška, prostirku, pokrivač, ćebe i jastuče ako vam je potrebno, da se dobro utoplite kao da ste se spremili da spavate u toploj sigurnoj zoni.

• Peporučuje se da je poslednji obrok bio najmanje sat vremena pre Gong kupke, alkohol nije dozvoljen

• Posle zvučne kupke preporučuje se piti što više vode.

Cena gong kupke sa pretprazničnim popustom je 1200 din, dok je cena individualnog tretmana 35e u dinarskoj protivvrednosti.

Zbog ograničenog broja mesta prijava je obavezna.

Za detaljnije informacije i prijavu obratite se pozivom ili SMS-om na: 062 184 16 41

Dobrodošli


Podelite sa drugima