Udruženje je u toku dugogodišenjeg rada okupljalo razne istraživače u određenim sferama interesovanja.
Neki od njih su ostavili zabeleške o tome:

Vojin Turinski kao osnivač udruženja traga  za zdravom  ishranom svakog pojedinca i svoj rad marljivo beleži i nesebično deli sa svima koji žele informaciju više.
Tekstovi Voje Turinskog (zip)

Laslo Seleši svojim prevodima uvodi nas u svet energija, kanalisanih informacija i radi na pospešivanju kvaliteta života.
Tekstovi Seleši Lasla (zip)

Monografija

Povodom jubileja 25 godina rada i postojanja Udruženja gradjana 'Zdrav Život' Zrenjanin, 2013. godine je uradjena Monografija udruženja

Jubilej je retka prilika da se sagledaju i sumiraju postignuti rezultati, da se analizira sadašnje stanje i na tim osnovama učvrste temelji budućeg razvoja.

Sa posebnim zadovoljstvom možemo istaći da, iako smo najčešće bili prepušteni sami sebi, bez značajnije podrške šire društvene zajednice i društva u celini, da smo ipak uspeli ne samo da se pomirimo sa pukim preživljavanjem, već da iz godine u godinu sve više napredujemo i neprekidno unapređujemo program i sadržaj rada.

Ideja zdrave ishrane i zdravog načina života, još uvek nije u potpunosti zaživela u širim slojevima društva, pa je to poseban izazov za dalji samopregoran rad našeg Udruženja.

U tom cilju, očekujemo u budućnosti još veće omasovljenje članstva i još bolji, prosperitetniji i uspešniji rad a na tim temeljima i bolje rezultata rada.

Autori: Vojin Turinski i Vojin Marjanski


Podelite sa drugima